Introdu in casutele de mai jos punctul de plecare si punctul de sosire si vei gasi distanta rutiera cea mai scurta pana la destinatie, precum si timpul, viteza medie si consumul de carburant.
??
?? km/h
??
??
?? L
?? RON
Vezi desfasurator ruta
Traseu 1
Traseu 2

Calculeaza distante rutiere pe harta Europei, dar si a Romaniei

Indiferent de scopul calatoriei auto, un calculator de distante rutiere isi dovedeste pe deplin utilitatea prin informatiile pe care le ofera.

Participantilor la traficul auto le este util sa stie cati kilometri au de parcurs in calatoriile in care se angajeaza, timpul necesar parcurgerii acestor distante rutiere - cu pauze incluse, viteza medie de mers corespunzatoare timpului estimat de acest calculator online, cat combustibil vor consuma in timpul calatoriei si cat va costa parcurgerea traseului. Acest calculator de distante rutiere asigura posibilitatea de informare cu privire la o serie de aspecte utile, in aceeasi masura importante pentru soferii profesionisti, cat si celor amatori sau incepatori.

distante rutiere pe harta EuropeiDistanta dintre orase le ofera soferilor participanti la traficul rutier posibilitatea de a calcula traseul pe care il vor parcurge din locul din care pleaca si pana la destinatie, atat pe harta Romaniei, cat si pe harta Europei. In acest sens este necesar sa se completeze campurile "Plecare" si "Sosire", rezultatul incluzand numarul de kilometri necesar de parcurs pana la destinatie, dar si alte informatii relevante pentru calatorie. Instrumentul de calcul al distantelor nu implica dificultati in utilizare, fiind conceput astfel incat sa fie folosit chiar si de cei care nu detin abilitati sofisticate pe Internet.

Pe de alta parte, un alt aspect important pentru soferi este sa cunoasca viteza medie de mers in care vor parcurge un anumit traseu. Calculatorul va furniza si aceasta informatie in momentul in care se calculeaza distanta pana la destinatie. De astfel, raspunsul la calcularea distantelor rutiere include chiar si timpul optim de mers cu pauze incluse. Nu in ultimul rand, utilizatorul va fi informat corect in legatura cu numarul de litri carburant consumat si pretul legat de transport.

Calculatorul pentru distante rutiere nu se adreseaza doar profesionistilor, ci tuturor soferilor care se angajeaza in trafic pentru a calatori pe harta Romaniei sau Europei, ocazional sau in fiecare zi. Pe harta lumii se va indica doar cel mai bun traseu intre localitatea de plecare si cea de sosire, un plus de ajutor mai ales in situatiile in care distanta respectiva nu a mai fost parcursa anterior de catre soferul in cauza.

In concluzie, calculatorul pentru furnizarea distantelor rutiere este la indemna oricarei persoane care cauta informatii optime, singura conditie fiind accesul la Internet de pe orice tip de device care face posibil acest lucru: telefon mobil, tableta, laptop sau desktop. Calcularea distantelor rutiere nu este limitata. Oricand se poate adauga o alta destinatie, ceea ce inseamna ca se pot face cautari multiple.

Dar inainte de plecarea la drum, este important detinerea unui permis de conducere. Daca acesta nu exista, se recomanda rezolvarea a cat mai multe chestionare auto pentru obtinerea acestuia.