ARR
...

Atentie ! Chestionarele ARR pentru atestate sunt in proportie de 99.9% corecte. Succes!

Citeste cu atentie!!!

Examenele ARR pentru obtinerea de atestate auto si certificate profesionale au o dificultate cu mult peste cea a examenului teoretic pentru obtinerea diverselor categorii de permis. Din acest motiv se recomanda o pregatire temeinica si o verificare riguroasa a cunostintelor inainte de prezentarea la sediul ARR pentru sustinerea examenelor.

Lipsa de atentie este motivul principal pentru care soferii nu trec de examenul pentru obtinerea atestatelor profesionale. Intrebarile trebuie citite cu atentie, eventual notate raspunsurile gresite pentru a le retine si a nu mai gresi a doua oara cand sunt intalnite.

Completarea acestor teste auto pentru atestate este necesara pentru a promova cu succes examenul la sala. Invata legislatia si repeta des aceste chestionare ARR pentru soferi si vei reusi sa treci cu succes de examen.

Mult succes la proba teoretica!

Incepe Chestionar

Sustine site-ul nostru cu un LIKE sau cu un Plus! Multumim!

Tipuri de atestate auto:

Chestionare atestate ARR pe I-DRPCIV.ro

Site-ul I-DRPCIV.ro isi propune sa creeze un mediu de verificare a cunostintelor pe domeniul auto cat mai complet care sa vina in ajutorul tuturor posesorilor de permis interesati de obtinerea atestatelor profesionale pentru transport marfa, pentru transport persoane, transport agabaritic, ADR, atestat taxi sau persoana desemnata.

In acest scop ne dedicam informarii cat mai corecte si complete a utilizatorilor, bazandu-ne doar pe surse de incredere si punand la dispozitie chestionare auto ARR realizate doar din listele oficiale de intrebari. www.I-DRPCIV.ro devine rapid si sigur singura resursa din mediul online de care veti avea nevoie pentru pregatirea in vederea obtinerii oricarei categorii de permis si oricarui tip de atestat.

chestionare atestate soferi

Pe site-ul I-DRPCIV.ro va punem la dispozitie chestionare atestate cu intrebari oficiale ARR pentru urmatoarele domenii de specializare:

Autoritatea Rutiera Romana, cu acronimul ARR este autoritatea in domeniul eliberarii de licente si atestate profesionale pentru soferii profesionisti din intreaga tara. Sediul central al ARR se afla in Bucuresti, la adresa Bulevardul Dinicu Golescu nr 38, etaj 8, sector 1. Conform H.G nr.625/1998 Autoritatea Rutiera Romana - ARR este definita drept organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii pentru transportul rutier care are ca functie principala:

Tot in cadrul ARR isi desfasoara activitatea si Secretariatul Consiliului Interministerial pentru Siguranta Rutiera. Autoritatea Rutiera Romana este deci institutia de autoritate pentru eliberarea de atestate soferi si din acest motiv, I-DRPCIV.ro preia intrebarile pentru teste atestate doar de pe pagina oficiala, din lista de intrebari aprobate ARR.

Cum se obtine un atestat eliberat de ARR

ARR elibereaza atestate profesionale pentru soferi in baza unei examinari teoretice speciale. Site-ul oficial al ARR publica si reactualizeaza periodic toata informatia de care ar putea fi interesati doritori de obtinere atestat transport marfa sau orice alt tip de atestat/certificat de pregatire profesionala care intra in domeniul de competenta al Autoritatii Rutiere Romane.

Incearca acum sa completezi un chestionar pentru atestat!

Incepe Chestionar

Cum se completeaza chestionarele ARR pentru obtinerea atestatelor auto:

Tot ARR pune la dispozitie pe site-ul oficial calendarele privind perioadele de examinare pentru:

Cel mai important, ARR pune la dispozitie si baza oficiala de intrebari pentru chestionare atestate care este folosita de I-DRPCIV.ro in chestionarele ARR cu scopul de a crea un mediu de pregatire complet pentru soferii interesati de obtinerea de atestate profesionale. Aceste liste de intrebari sunt reactualizate periodic si sunt intotdeauna in conformitatea cu codul rutier in vigoare astfel incat sa fie compatibile cu intrebarile la care soferii se pot astepta in cadrul probei teoretice pentru obtinerea atestatelor si certificatelor profesionale.

Desfasurarea examenului este strict monitorizata, iar in conformitate cu adresa nr 43/3966 din data de 24.07.2008 eliberata de Directia Generala Infrastructura si Transport Rutier a Ministerului Transporturilor, in timpul examinarii in centrul de desfasurare a procesului de examinare nu este permis accesul personalului Autoritatii Rutiere Romane - ARR care nu face parte din comisia de examinare.

Pagini: Contact - Termeni si conditii - Despre noi. Legaturi importante: ANPC - Promovat de SeoPower.ro

Copyright @ 2019 - Toate drepturile rezervate - I-DRPCIV.ro - Chestionare atestate soferi ARR