ARR
...

Atentie ! Chestionarele ADR pentru atestate sunt in proportie de 99.9% corecte. Succes!

Citeste cu atentie!!!

Obtinerea atestatului ADR este unul dintre cele mai dificile examene pe care il poate sustine un sofer profesionisti, gradul acestuia de dificultate fiind de multe ori peste cel al examenelor de obtinerea a categoriilor obisnuite de permis.

Examenele special pentru obtinerea atestatului ADR sunt organizate exclusiv de ARR- Autoritatea Rutiera Romana, in sistemul informatic specific.

Pentru pregatirea in vederea sustinerii acestor examene extreme de dificile se recomanda parcurgerea atenta a materialelor bibliografice si verificarea cunostintelor cu ajutorul acestor chestionare ARR online. Atentia in timpul examenului este de asemenea extreme de importanta pentru promovarea inca de la prima incarcare si obtinerea unui atestat ADR pentru transport cisterne, transport colete sau transport marfuri periculoase.

Mult succes la proba teoretica!

Incepe Chestionar

Sustine site-ul nostru cu un LIKE sau cu un Plus! Multumim!

Tipuri de atestate auto:

In mod special in ceea ce priveste transportul marfurilor periculoase dificultatea crescuta a examenului este o precautie in plus pentru siguranta soferilor profesionisti, a marfurilor transportate si nu in ultimul rand a participantilor la trafic, din acest motiv este extrem de important ca pregatirea si examenul in sine sa fie tratate cu maximul de seriozitate.

Examenul pentru obtinere atestat ADR transport colete, cisterne si transport marfuri periculoase

transport agabariticPentru obtinerea atestatului ADR transport cisterne si marfuri periculoase, soferii interesati trebuie sa sustina examenul in sistemul informatic ARR - Autoritatea Rutiera Romana.

Examenul este format dintr-o sectiune comuna pentru toti soferii interesati de obtinerea unui atestat pentru transport ADR si o sectiune de specializare.

Astfel, pentru transport cisterne, soferii vor fi pusi in fata a:

Examenul pentru obtinere atestat ADR transport colete

Pentru examenul de transport colete, soferii nu trebuie sa se pregateasca la fel de intensiv ca pentru obtinerea atestatului ADR de transport cisterne si transport marfuri periculoase. Examenul pentru transport colete consta doar in prima parte a examenului pentru celelalte categorii mai sus mentionate.

Astfel, soferii interesati de obtinerea unui atestat ADR pentru transport colete vor sustine doar prima parte a examenului, respectiv 30 de intrebari cu 4 variante de raspuns dintre care unul singur corect pentru care vor avea la dispozitie 45 de minute. Baremul pentru acest examen este de 21 de intrebari.

Obtinerea atestatului ADR pentru consilier siguranta

Atestatul ADR pentru consilier de siguranta se obtine tot prin sustinerea unui examen organizat de ARR. Persoanele interesate trebuie sa fi urmat un curs de pregatire de 35 de ore, respectiv 5 zile si sa aiba absolvit minim liceul, cu diploma de bacalaureat.

Examenul sustinut la sediul ARR consista din doua probe:

Incearca acum sa completezi un chestionar pentru atestat!

Incepe Chestionar

.

Cum se completeaza chestionarele pentru obtinerea atestatelor ADR:

Pagini: Contact - Termeni si conditii - Despre noi. Legaturi importante: ANPC - Promovat de SeoPower.ro

Copyright @ 2019 - Toate drepturile rezervate - I-DRPCIV.ro - Chestionare atestate soferi ARR