ARR
...

Atentie ! Chestionarele ARR pentru atestate sunt in proportie de 99.9% corecte. Succes!

Citeste cu atentie!!!

Pentru obtinerea atestatului de instructor auto sau profesori legislatie rutiera, soferii interesati trebuie sa sustina un examen special organizat de ARR - Autoritatea Rutiera Roman, examen teoretic ce este cu mult peste nivelul de dificultate al examenelor obisnuite pentru obtinerea categoriei de permis.

Pentru obtinerea atestatului ce permite exercitarea rolului de instructor auto sau profesor de legislatie in cadrul unei scoli de soferi licentiate, este nevoie de o intelegere aprofundata a notiunilor de legislatie.

Din acest motiv recomandam parcurgerea atenta a intregii bibliografii si verificarea periodica si repetata a cunostintelor rezolvand chestionare instructori, chestionare ARR ce contin doar intrebarile oficiale la care viitorii instructori si profesori de legislatie se pot astepta in momentul sustinerii examenului.

Mult succes la proba teoretica!

Incepe Chestionar

Sustine site-ul nostru cu un LIKE sau cu un Plus! Multumim!

Tipuri de atestate auto:

Cine poate obtine atestatul de instructor auto si profesor de legislatie rutiera?

instructor autoPentru a obtine atestatul de instructori auto sau profesori legislatie, cei interesati trebuie sa indeplineasca conditiile pentru inscrierea la cursurile ce preceda examenului.

Persoana interesata de obtinerea acestor atestate ARR trebuie sa:

Modul de desfasurare al examenului

Gradul de dificultate al acestui examen nu trebuie subestimat, se recomanda o pregatire temeinica si rezolvarea de chestionare ARR pentru verificare si aprofundarea cunostintelor. In mod special pentru profesori legislatie, in cazul carora baremul aproape ca nu permite greseli este extrem de importanta atentia la detalii.

In examenul pentru instructori auto si profesori legislatie intra urmatoarele categorii de subiecte:

Examinarea se desfasoara in sistem informatic ARR si consta in rezolvarea unor teste ce cuprind 60 de intrebari cu 4 raspunsuri ce pot avea 0, 1,2,3,4 variante de raspuns corecte.

Pentru obtinerea atestatului, instructorii auto trebuie sa raspunda corect la 48 din cele 60 de intrebari, iar profesorii de legislatie la 54 din cele 60 de intrebari.

Pe langa sustinerea examenului teoretic, viitorii instructori vor sustine si o proba practica, iar viitorii profesori de legislatie vor sustine o proba orala sub forma de plan de lectie.

Incearca acum sa completezi un chestionar pentru atestat!

Incepe Chestionar

.

Cum se completeaza chestionarele ARR pentru obtinerea atestatelor de instructor auto:

Pagini: Contact - Termeni si conditii - Despre noi. Legaturi importante: ANPC - Promovat de SeoPower.ro

Copyright @ 2019 - Toate drepturile rezervate - I-DRPCIV.ro - Chestionare atestate soferi ARR