ARR
...

Atentie ! Chestionarele ARR pentru atestate sunt in proportie de 99.9% corecte. Succes!

Citeste cu atentie!!!

Examenul pentru obtinerea atestatului de taximetrist este mult mai dificil decat examenele teoretice obisnuite pentru obtinerea permisului din acest motiv se recomanda tratarea cu toata seriozitatea.

Perioada de pregatire este extrem de importanta pentru obtinerea atestatului de taxi, materialul de studiu trebuie parcurs integral de cateva ori astfel incat informatia sa poata fi memorata si mai important, inteleasa.

Odata ce soferii se simt increzatori pe nivelul de pregatire, isi pot verifica cunostintele completand chestionare ARR soferi taximetristi disponibile pe site-ul nostru. Aceste chestionare folosesc intrebarile cu care soferii se pot intalni la examen si sunt o excelenta pregatire pentru conditiile de desfasurare ale examenului teoretic organizat de ARR.

Mult succes la proba teoretica!

Incepe Chestionar

Sustine site-ul nostru cu un LIKE sau cu un Plus! Multumim!

Tipuri de atestate auto:

Pentru obtinerea certificatului de atestare profesionala cu scopul de a conduce un autovehicul in regim taxi, soferii trebuie sa se adreseze Autoritatii Rutiere Romane - ARR, singura in masura sa elibereze astfel de atestate.

Cine poate sustine examenul pentru atestat taxi?

atestat taxiPentru a putea sustine examenul pentru atestat taxi un sofer trebuie sa aiba minim varsta de 21 de ani si cel putin 3 ani vechime a permisului de categoria B ori doi ani vechime a permisului de categoria C, fara ca permisul sa ii fi fost suspendat in ultimul an.

Ca si in cazul examenului pentru obtinerea permisului, candidatii care indeplinesc aceste criterii trebuie mai intai sa urmeze un numar minim de 30 de ore de cursuri (impartite pe 5 zile). Pentru inscrierea la cursuri este necesara intocmirea si depunerea unui dosar care sa contina:

Pentru sustinerea examenului ARR pentru atestat Taxi, dupa incheierea perioadei obligatorii de cursuri, dosarul va contine urmatoarele:

Modul de desfasurare a examenului pentru obtinerea atestatului de taximetrist

Examenul pentru atestat taxi este un examen organizat de singura autoritate in masura sa elibereze atestat taxi in tara, ARR.

Examenul este in format grila cu 20 de intrebari si 4 variante de raspuns, dintre care un singur raspuns este corect. Pentru promovarea examenului trebuie raspuns corect la 14 din 20 de intrebari, respectiv la 70% din numarul total de intrebari.

Incearca acum sa completezi un chestionar pentru atestat!

Incepe Chestionar

.

Cum se completeaza chestionarele ARR pentru obtinerea atestatelor pentru taxi:

Pagini: Contact - Termeni si conditii - Despre noi. Legaturi importante: ANPC - Promovat de SeoPower.ro

Copyright @ 2019 - Toate drepturile rezervate - I-DRPCIV.ro - Chestionare atestate soferi ARR