ARR
...

Atentie ! Chestionarele ARR pentru atestate sunt in proportie de 99.9% corecte. Succes!

Citeste cu atentie!!!

Pentru a-si obtine atestatul de transport marfa, soferii interesati trebuie sa se dedice cu toata seriozitatea studiului bibliografiei si partii de teorie si sa isi verifice cunostintele in mod periodic.

Nivelul de dificultate al examenului ARR pentru obtinerea atestatului de transport marfuri are ca scop mentinerea unui nivel ridicat de profesionalism in randul soferilor care aleg aceasta ocupatie astfel incat transportul de marfuri sa se realizeze in conditii de maxima eficienta si siguranta.

Examenul poate fi picat atat din neatentie, cat si datorita unei slabe pregatiri, din acest motiv va recomandam sa tratati cu toata seriozitatea perioada de studiu pentru a avea cele mai bune sanse de a promova inca de la prima incercare.

Mult succes la proba teoretica!

Incepe Chestionar

Sustine site-ul nostru cu un LIKE sau cu un Plus! Multumim!

Tipuri de atestate auto:

Pentru obtinerea atestatului de transport marfa este necesara sustinerea unui examen organizat de Autoritatea Rutiera Romana, examen similar ca desfasurare cu examenul teoretic pentru obtinerea permisului insa cu o dificultate mult peste a acestuia.

Despre examenul pentru atestatul de transport marfa

transport marfaPentru obtinerea unui atestat de transport marfa, soferii interesati trebuie sa sustina un examen teoretic cu o durata de 4 ore, unde procentul minim de raspunsuri corecte pentru admitere este de 70% din intrebari, iar examinatul trebuie sa obtina minim 70% din punctajul total.

Pentru examenul de calificare profesionala initiala (CPI), examinatul trebuie sa fie pregatit pentru:

1. O prima parte a examenului ce contine 100 de intrebari grila, fiecare cu cate 4 variante insa un singur raspuns corect (deci nu cu raspunsuri corecte multiple sau nici un raspuns corect cum este cazul examenului teoretic pentru obtinerea diverselor categorii de permis). Timpul alocat acestei parti a examenului este de 120 minute.

2. O parte ce contine 6 studii de caz, pentru care sunt alocate 120 de minute.

Pentru a se considera promovat examenul, trebuie raspuns corect la cel putin 70 din cele 100 de intrebari ale primelor doua parti ale examenului. Soferul trebuie de asemenea sa obtina un punctaj final de peste 70 % din maximul posibil.

Din cele 20 de subpuncte ale partii de studiu de caz, pentru obtinerea atestatului trebuie raspuns corect la minimum 14 subpuncte.

ARR, Autoritatea Rutiera Romana este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor si infrastructurii, ce asigura licentierea operatorilor de transport, eliberarea de licente, certificarea intreprinderilor care se ocupa de transport rutier, eliberarea de certificate si atestate profesionale, etc. Soferii care doresc sa obtina atestatul pentru transport marfa trebuie sa promoveze examenul ARR, dupa cum se arata mai sus.

Incearca acum sa completezi un chestionar pentru atestat!

Incepe Chestionar

.

Cum se completeaza chestionarele ARR pentru obtinerea atestatelor de transport marfa:

Pagini: Contact - Termeni si conditii - Despre noi. Legaturi importante: ANPC - Promovat de SeoPower.ro

Copyright @ 2019 - Toate drepturile rezervate - I-DRPCIV.ro - Chestionare atestate soferi ARR