ARR
...

Atentie ! Chestionarele ARR pentru atestate sunt in proportie de 99.9% corecte. Succes!

Citeste cu atentie!!!

Dificultatea examenului ARR pentru transport persoane este gandita pentru ca operatiunile de transport persoane sa se deruleze in conditii de maxima siguranta atat pentru participantii in trafic, cat si pentru sofer si pasageri.

Soferii care doresc sa obtina atestatul de transport persoane trebuie sa fie dedicati studiului aprofundat al tuturor notiunilor de maxima importanta care intra in lista de intrebari si studii de caz ale examenului teoretic.

Din acest motiv recomandam parcurgerea integrala si cu maximul de atentie a intregii bibliografii si testarea cunostintelor prin rezolvarea de chestionare pentru atestat transport persoane puse la dispozitie pe aceasta pagina.

Mult succes la proba teoretica!

Incepe Chestionar

Sustine site-ul nostru cu un LIKE sau cu un Plus! Multumim!

Tipuri de atestate auto:

Conform Ordinului M.T.C.T nr 42/2006 si modificat prin Ordinul M.T nr. 1548/2008, soferii detinatori ai categoriilor de permis C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D sau DE care doresc sa transporte persoane trebuie sa obtina CPI (certificat de calificare profesionala initiala) sau CPC (certificat de calificare profesionala continua), eliberate de ARR - Autoritatea Rutiera Romana pe baza promovarii unui examen ARR teoretic mult mai dificil decat cele promovate pentru obtinerea categoriilor de permis.

Despre examenul ARR pentru atestatul de transport persoane

transport persoaneDificultatea examenului face ca acesta sa fie o provocare chiar si pentru cel mai pregatit sofer, astfel incat stapanirea perfecta a tuturor notiunilor teoretice vizate in cadrul examenului este de maxima importanta in cresterea sanselor de promovare de la prima incercare. Pentru obtinerea atestatului de transport persoane, soferii trebuie sa stapaneasca notiuni de:

Modul de desfasurare al examenului pentru obtinerea atestatului de transport persoane

Pentru sustinerea examenului de obtinere a atestatului transport persoane, soferii interesati trebuie sa se prezinte la Agentia teritoriala ARR cu un dosar ce cuprinde urmatoarele documente:

Examenul este organizat si sustinut la sediul ARR regional si cuprinde 2 parti:

1. 100 de intrebari cu 4 variante si un singur raspuns corect, intrebari ce trebuie rezolvate in 120 de minute;

Din cele 100 de intrebari, pentru promovare baremul este de minim 70 de raspunsuri corecte.

2. 6 studii de caz cu 20 de subpuncte pentru care se pun la dispozitie 120 de minute. Pentru promovare trebuie sa se raspunda corect la minimum 14 subpuncte.

Examenul ARR dureaza 4 ore, iar pentru obtinerea atestatului de transport persoane, soferii trebuie sa raspunda corect la 70% din numarul total de subpuncte si sa adune minim 70% din punctajul maxim.

Incearca acum sa completezi un chestionar pentru atestat!

Incepe Chestionar

.

Cum se completeaza chestionarele ARR pentru obtinerea atestatelor pentru transport persoane:

Pagini: Contact - Termeni si conditii - Despre noi. Legaturi importante: ANPC - Promovat de SeoPower.ro

Copyright @ 2019 - Toate drepturile rezervate - I-DRPCIV.ro - Chestionare atestate soferi ARR