Starea drumurilor din tara reprezinta un factor de interes pentru toti soferii, indiferent ca sunt profesionisti sau nu si indiferent de scopul calatoriei.

.

Situatia drumurilor nationale, europene si a autostrazilor prezentata pe aceasta pagina este absolut reala si include informatii cu privire la drumuri blocate, restrictii de circulatie si drumuri inchise. Astfel de informatii isi dovedesc eficienta in orice context. De exemplu, este util sa se cunoasca daca traseul ales pentru vacanta sau orice alt scop este deschis si poate fi accesat.

Nota* Situatia drumurilor este prezentata la zi, in conformitate cu CNADNR, ceea ce inseamna ca veridicitatea informatiilor nu trebuie pusa la indoiala.

Evenimente rutiere

  .

  Drumuri nationale si autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza conditiilor meteo nefavorabile

  DN Intre localitatile Cauza

  Drumuri nationale si autostrazi cu circulatia intrerupta

  In tabelul de mai jos este prezentata la zi informatie cu privire la drumurile nationale si autostrazile pe care circulatia a fost intrerupta. Pentru fiecare drum aflat intr-o astfel de situatie sunt oferite referinte concrete cu privire la masurile de remediere si la variantele ocolitoare, util de cunoscut inainte de a se porni intr-o calatorie.

  DN Intre localitatile Cauza

  Drumuri nationale si autostrazi pe care se efectueaza lucrari de reabilitari, modernizari, intretinere si reparatii

  In tabelul de mai jos este prezentata la zi informatie cu privire la drumuri nationale si autostrazi pe care se fac lucrari in scopul reabilitarii si/sau modernizarii, lucrari de intretinere sau reparatii. Pentru fiecare drum aflat intr-o astfel de situatie sunt oferite informatii cu privire la termenul de finalizare – oferit de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere – si variante ocolitoare.

  DN Intre localitatile Cauza
  cnadnr starea drumurilor
  Teste Auto 2018

  Starea vremii