drpciv
...

Despre Noi

Site-ul www.i-drpciv.ro a aparut ca urmare a pasiunii pentru domeniul auto, dar si a nevoii cursantilor scolilor de soferi de a avea un site pe care sa poata invata rapid si comod legislatia rutiera, sa poata afla ultimele noutati privitoare la codul rutier, sa poata rezolva direct pe site testele auto si intrebarile ce pot pica la examen, sa poata afla sfaturi pentru a reusi promovarea examenului auto cat mai rapid si de a invata semnele de circulatie pe care le pot intalni la tot pasul in timpul sofatului.

www.i-drpciv.ro inseamna calitate, dedicare, efort sustinut si evolutie continua. Ca rezultat, am devenit unul dintre cele mai cautate site-uri in domeniu si depunem toate eforturile pentru a raspunde in continuare nevoilor dumneavoastra si pentru a ne asigura de calitatea informatiilor prezente pe site.

Povestea site-ului pe scurt!

Site-ul www.i-drpciv.ro apartine lui Sebastian J., pasionat de mic de tot ce tine de masini, de arta de a conduce masini, simtind permanent nevoia de a progresa in acest domeniu pentru a fi stapan in traficul infiorator din ziua de astazi. Odata cu dezvoltarea acestei pasiuni, am lansat site-ul www.i-drpciv.ro pentru a veni in ajutorul tuturor invataceilor cu seturile de chestionare auto si stiri din domeniu pentru ca si ei sa ajunga la randul lor sa fie stapani pe ei in momentul in care se urca la volan.

Unde ma gasiti!


Pagini: Contact - Termeni si conditii - Despre noi. Legaturi importante: Teste auto - Legislatie rutiera - ANPC

Copyright © 2016 - Toate drepturile rezervate - www.i-drpciv.ro