Introdu in campurile de mai jos punctul de plecare si destinatia si vei gasi harta rutiera cu distanta cea mai scurta pana la destinatie, precum si consumul de combustibil, timpii, viteza si costurile.
??
?? km/h
??
??
?? L
?? RON
Vezi desfasurator ruta
Traseu 1
Traseu 2

Rute auto pe harta rutiera a lumii

Indiferent de traseul care se doreste a fi parcurs, vor fi necesare harti rutiere - dupa caz, harta rutiera Romania, harta Europei sau chiar harta lumii.

Spre exemplu, harta Romaniei este deosebit de utila pentru soferii profesionisti sau amatori care parcurg distante rutiere ocazional sau zilnic, in ideea in care trebuie sa stie distanta dintre orase sau alte tipuri de localitati pe care o au de parcurs, viteza medie de mers atunci cand parcurg un anumit traseu, timpul de mers in care sunt incluse si pauzele, cat combustibil va necesita calatoria si costul cu transportul. Astfel de harti sunt speciale concepute pentru toate categoriile de soferi, indiferent ca sunt romani sau straini care aleg sa viziteze si Romania.

harta rutiera a lumiiHarta rutiera a Romaniei detaliata isi demonstreaza utilitatea atunci cand se doreste aflarea distantei rutiere dintre doua localitati (orase, sate, comune) din tara, dar si pentru a afla care este timpul necesar parcurgerii acestor distante. De astfel, soferii pot sa vada in detaliu itinerariul pe care il vor urma, ceea ce inseamna ca vor beneficia de o planificare optima a calatoriilor pe care le vor face. Similar se pune problema si cand vine vorba de harta lumii - soferii vor beneficia de cele mai bune rute auto.

Nu exista sofer care sa se pregateasca pentru un traseu, cu atat mai mult daca nu l-a mai parcurs niciodata, care sa nu fie interesat sa calculeze distantele rutiere inainte de a pleca la drum. Un calculator de distante rutiere se dovedeste instrumentul cel mai util in astfel de situatii, iar utilizatorul se poate declara multumit deoarece il poate utiliza extrem de simplu: completeaza campurile "Plecare" si "Sosire" si va obtine informatii cu privire la numarul de kilometri pana la destinatie, viteza medie cu care va parcurge acesti kilometri, timpul necesar parcurgerii acestor, fiind incluse si stationarile, cantitatea de carburant necesara si costul acesteia. Simplu, optim si rapid!

Deosebit de important este ca pe hartile rutiere se vor obtine doar cele mai bune rute pentru plecari si sosiri. Acest aspect se dovedeste de un real ajutor mai ales in cazul soferilor pentru care traseul este absolut nou pentru ca nu l-au mai parcurs cu nicio alta ocazie.

In final, accesarea unor harti rutiere se afla la indemana oricarui sofer, profesionist sau nu, conditia esentiala fiind aceea de a avea acces la Internet. Un sofer informat va evita eventualele neplaceri din trafic si va ajunge pe cel mai sigur traseu la destinatia dorita!

Dar inainte de asta, este crucial sa se rezolve chestionare drpciv pentru a se obtine permisul de conducere.