drpciv
...

Tine cont de sfaturile urmatoare si vei lua examenul auto din prima

Examenul Auto? Floare la ureche!

Una dintre marile problemele ale sistemului de examinare in vederea obtinerii permisului auto e faptul ca persoanele examinate trebuie sa isi insuseasca notiuni, reguli si cadre legislative prezentate intr-un limbaj greoi, un asa-numit “limbaj de lemn”. Totusi, examenul auto in sine nu e nici pe departe pe atat de greu pe cat se zice, mai ales ca:

Permisul de conducere in 9 pasi simpli

Pregatirea pentru examenul de conducere, atat pentru proba teoretica, cat si pentru cea practica, este stresanta, frustranta (mai ales cand legea pare sa nu aiba sens) si peste masura de obositoare. In plus, la mijloc sunt implicate si cheltuieli destul de mari, la care se adauga si presiunea pe care cei din jur tind sa o puna asupra cursantilor scolilor de soferi.

...

Ce trebuie sa faci in timpul sustinerii traseului

Odata cu apropierea datei traseului, examenul teoretic pare tot mai mult o chestie usoara din trecut, care nu a pus vreo problema vreodata. De cele mai multe ori, stresul indus de apropierea examenului practic in vederea obtinerii permisului auto e cauzat fie de miturile care au circulat intotdeauna despre acest examen, dar si de nesiguranta pe capacitatea de a conduce dupa litera legii in prezenta unui politist.

secrete permis de conducere

Cum sa treci din prima de proba practica a examenului auto

Proba practica a examenului auto e o experienta unica (in teorie, pentru ca multi tind sa o repete) si totodata reprezinta unicul hop pe care persoanele examinate il mai au de trecut pentru a obtine permisul de conducere.

In acest articol vom discuta despre toate lucrurile de care trebuie sa tineti cont inainte si in timpul traseului, astfel incat acesta...

Pagini: Contact - Termeni si conditii. Legaturi importante: Teste auto - Legislatie rutiera - ANPC - Promovat de SeoPower.ro

Copyright @ 2023- Toate drepturile rezervate - www.i-drpciv.ro