DGPCI

chestionare auto

Va prezentam o noua metoda de a va testa si aprofunda cunostintele de legislatie auto si cod rutier in vederea promovarii examenului pentru permis auto. Chestionarul zilei este o noua categorie pe i-drpciv.ro care propune utilizatorilor un test diferit in fiecare zi sub forma unui chestionar pentru categoria B, acest chestionar se schimba zilnic si este compus din intrebari alese aleatoriu din cele 150 cele mai gresite intrebari ale categoriei.

Rezolvarea acestui chestionar al zilei in mod periodic este cea mai buna modalitate de a pastra cunostintele recent dobandite proaspete si a le testa in fata celor mai dificile intrebari cu care doritorii de permis se pot intalni in timpul examenului teoretic pentru obtinere a permisului. Completarea zilnica a testelor generate de aceasta sectiune este recomandata utilizatorilor care stapanesc deja cunostintele legate de cod rutier si au rezultate satisfacatoare la sectiunea standard de chestionare auto 2024. Chestionarul zilei este cea mai rapida si cea mai sigura metoda de pregatire si testare a cunostintelor pe ultima suta de metri, inainte de sustinerea examenului pentru permis.

Chestionarul Zilei

Chestionarul zilei este disponibil numai pentru categoria B
Textul din imagine:


Nu poate fi citit?

Pagini: Contact - Termeni si conditii. Legaturi importante: Teste auto - Legislatie rutiera - ANPC - Promovat de SeoPower.ro

Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate - www.i-drpciv.ro